| Anin Intervju u magazinu "Gloria" | |
|
|
Author | Message |
---|
anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 6:57 pm | |
| Ana je nedavno dala intervju magazinu "Gloria", jednom od najčitanijih nedeljnika u Srbiji.
Ovo su neki od delova tog intervjua:
Ko vam je najviše pomogao u teškim trenucima?
Definitivno, moja porodica. Oni su moja najveća podrška i uvek su puni razumevanja. Moja mama uvek putuje sa mnom, tako da je ona najviše zadužena za podršku i savete. Naravno, sa tatom i bratom se takođe redovno čujem.
Ceo moj tim, porodica, treneri i menadžment je zaista divan: od njih uvek dobijam podršku. I kada pobeđujem i kada gubim, prema meni se odnose na isti način - potpuno i bezuslovno me podržavaju. Oni i rade sve da bi mi pomogli, i jako sam srećna što ih imam.
Kakvi su vaši privatni i poslovni planovi?
Trenutno, treniram za novu sezonu. A ove pripreme, u novembru i decembru, veoma su važne, i mnogo mi znače. Radim i na kondiciji, i generalno, na poboljšanju igre. Sada sam sa porodicom, tako da su moji privatni planovi da provedem što više vremena sa njima i, naravno, rođacima u Melburnu.
Gde ćete biti za novogodišnje veče?
Nisam još odlučila. Najverovatnije ću biti u Kvinslendu, pre turnira u Brizbejnu. Možda ćemo organizovati roštilj na plaži ili nešto slično, i gledati zalazak sunca | |
|
| |
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 7:16 pm | |
| moramo kupiti Gloriu da procitamo citav intervju | |
|
| |
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 8:15 pm | |
| Ja imam taj broj | |
|
| |
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 9:11 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 9:17 pm | |
| Ne znam... sad cu videt | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Fri Dec 18, 2009 11:02 pm | |
| Ima dve strane... ja cu pokusati da nadjem ceo interviju | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Mon Dec 21, 2009 3:51 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Mon Dec 21, 2009 4:10 pm | |
| Nisam nigde nasla... ja cu prekucati ostatak malo kasnije... nego mi se nesto prosulo na novine i one se sad zalepile i ne mogu da se odlepe ali pored kompa su... | |
|
| |
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Mon Dec 21, 2009 4:26 pm | |
| ja sam kupila taj broj!Super su joj slike u Gloriji <3 | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Mon Dec 21, 2009 4:28 pm | |
| - Isidora =) wrote:
- ja sam kupila taj broj!Super su joj slike u Gloriji <3
Aha Mnogo je cute! | |
|
| |
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Mon Dec 21, 2009 4:34 pm | |
| već sam ih zalepila na orman | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Wed Dec 23, 2009 1:59 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Wed Dec 23, 2009 11:11 am | |
| mislim da je izašao novi broj Glorie,tako da...nzm da li ćete stići da kupite! | |
|
| |
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" Wed Dec 23, 2009 5:39 pm | |
| a joj,pa zato sam ja stalno gledala u pogresan i stalno vidim kako nema..ubicu se | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anin Intervju u magazinu "Gloria" | |
| |
|
| |
| Anin Intervju u magazinu "Gloria" | |
|