anaivanovic PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
Broj poruka : 179 Godina : 29 Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-08-18
| Subject: Intervju u Sportskom žurnalu Wed Nov 18, 2009 12:35 pm | |
| Ana je nedavno uradila intervju za Sportski žurnal. Sledi deo pitanja i odgovora: Da li biste nam ukratko opisali svoj oporavak? Kakav vam je plan za povratak na vrh?Imala sam odlicnu pauzu, provela sam vreme sa prijateljima i porodicom i malo sam putovala. Osecam se odmorno, i kao da cu sve poceti iz pocetka. Najvažnije je da se ne povredim i da treniram na pravi nacin. Ponovo cu raditi sa Svenom i uliva mi samopouzdanje kada se setim kako smo dobro radili zajedno za vreme pauze izmedju dve sezone pre dve godine. Kim Clijsters i Justine Henin ce se vratiti 2010. godine. Šta mislite, kolikoce sledeca sezona biti teža zbog njih, i ko ce vladati svetom tenisa?Teško je predvidjati plasman na rang listi ili ko ce osvajati turnire, ali sezona ce sigurno biti vrlo zanimljiva. Ocigledno, sestre Williams su uvek vrlo jake, a sada se vracaju Kim i Justine, a tu su i dokazane teniserke kao što su Safina i Dementieva. Polje je izuzetno jako. Nije me iznenadilo što je Kim tako brzo igrala tako dobro – mada nisam ocekivala da ce da osvoji US Open! – i sigurna sam da ce i Justine biti u veoma dobroj formi. Srbija u prvom kolu Fed Kupa igra protiv Rusije i ako nastavimo sa pobedama u svim kolima do finala, igrace se u Beogradu. Da li kroz godinu dana vidite našu zemlju kao šampione Fed Kupa?To je vrlo uzbudljiva ideja, i svakako imamo šansu. To što igramo kod kuce u Beogradu ce pomoci, i baš se radujem mecu protiv Rusije u februaru. Ali to je najteži žreb za nas, i definitivno rezultat može da ode u oba pravca. Lako je uzbuditi se i reci da možemo da pobedimo, ali je mnogo bolje da ostanemo smireni i razmišljamo samo o tome da pobedimo Rusiju. To bi mogao da bude jedan od najuzbudljivijih sportskih dogadjaja koje je Beograd video u skorije vreme. | |
|
Sanja i Tanja TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Broj poruka : 2422 Godina : 29 Location : Teslic,Republika Srpska Job/hobbies : Fudbal Humor : smijehom protiv tuge... :-) Volim Anu : Datum upisa : 2009-03-06
| Subject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu Wed Nov 18, 2009 3:42 pm | |
| nadamo se da ce je Sven vratiti na pravi put i da se Anci nece vise povrijediti...nije to ni zaskuzila | |
|
Isidora =) Na_SaMoM_sI_vRhU
Broj poruka : 813 Godina : 27 Location : nasa draga Srbija Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme... Humor : :) :) :) Raspolozenje : ::SUPER:: Volim Anu : Datum upisa : 2009-07-31
| Subject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu Wed Nov 18, 2009 6:08 pm | |
| Ana,kao i uvek sa lepim odgovorima I sa puno optimizma | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu | |
| |
|