Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  NewsNews  SearchSearch  RegisterRegister  Log in  

Intervju u Sportskom žurnalu

Go down 
3 posters
AuthorMessage
anaivanovic
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
PoCeO/La_Si_Sa_TrEnInZiMa
anaivanovic

Broj poruka : 179
Godina : 29
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :
Intervju u Sportskom žurnalu Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Intervju u Sportskom žurnalu Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-08-18

Intervju u Sportskom žurnalu Empty
PostSubject: Intervju u Sportskom žurnalu   Intervju u Sportskom žurnalu EmptyWed Nov 18, 2009 12:35 pm

Ana je nedavno uradila intervju za Sportski žurnal. Sledi deo pitanja i odgovora:

Da li biste nam ukratko opisali svoj oporavak? Kakav vam je plan za povratak na vrh?
Imala sam odlicnu pauzu, provela sam vreme sa prijateljima i porodicom i malo sam putovala. Osecam se odmorno, i kao da cu sve poceti iz pocetka. Najvažnije je da se ne povredim i da treniram na pravi nacin. Ponovo cu raditi sa Svenom i uliva mi samopouzdanje kada se setim kako smo dobro radili zajedno za vreme pauze izmedju dve sezone pre dve godine.

Kim Clijsters i Justine Henin ce se vratiti 2010. godine. Šta mislite, kolikoce sledeca sezona biti teža zbog njih, i ko ce vladati svetom tenisa?
Teško je predvidjati plasman na rang listi ili ko ce osvajati turnire, ali sezona ce sigurno biti vrlo zanimljiva. Ocigledno, sestre Williams su uvek vrlo jake, a sada se vracaju Kim i Justine, a tu su i dokazane teniserke kao što su Safina i Dementieva. Polje je izuzetno jako. Nije me iznenadilo što je Kim tako brzo igrala tako dobro – mada nisam ocekivala da ce da osvoji US Open! – i sigurna sam da ce i Justine biti u veoma dobroj formi.

Srbija u prvom kolu Fed Kupa igra protiv Rusije i ako nastavimo sa pobedama u svim kolima do finala, igrace se u Beogradu. Da li kroz godinu dana vidite našu zemlju kao šampione Fed Kupa?
To je vrlo uzbudljiva ideja, i svakako imamo šansu. To što igramo kod kuce u Beogradu ce pomoci, i baš se radujem mecu protiv Rusije u februaru. Ali to je najteži žreb za nas, i definitivno rezultat može da ode u oba pravca. Lako je uzbuditi se i reci da možemo da pobedimo, ali je mnogo bolje da ostanemo smireni i razmišljamo samo o tome da pobedimo Rusiju. To bi mogao da bude jedan od najuzbudljivijih sportskih dogadjaja koje je Beograd video u skorije vreme.

Intervju u Sportskom žurnalu Verano0803
Back to top Go down
http://angelinajolie.forumotion.com/forum.htm
Sanja i Tanja
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
TeNnIs_pRoFFeCiOnAl
Sanja i Tanja

Female Broj poruka : 2422
Godina : 29
Job/hobbies : Fudbal
Humor : smijehom protiv tuge... :-)
Volim Anu :
Intervju u Sportskom žurnalu Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Intervju u Sportskom žurnalu Right_bar_bleue

Datum upisa : 2009-03-06

PostSubject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu   Intervju u Sportskom žurnalu EmptyWed Nov 18, 2009 3:42 pm

nadamo se da ce je Sven vratiti na pravi put i da se Anci nece vise povrijediti...nije to ni zaskuzila
Back to top Go down
Isidora =)
Na_SaMoM_sI_vRhU
Na_SaMoM_sI_vRhU
Isidora =)

Female Broj poruka : 813
Godina : 27
Job/hobbies : odbojkasica :) igram tenis u slobodno vreme...
Humor : :) :) :)
Raspolozenje : ::SUPER::
Volim Anu :

Datum upisa : 2009-07-31

PostSubject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu   Intervju u Sportskom žurnalu EmptyWed Nov 18, 2009 6:08 pm

Ana,kao i uvek sa lepim odgovorima Smile
I sa puno optimizma Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Intervju u Sportskom žurnalu   Intervju u Sportskom žurnalu Empty

Back to top Go down

Intervju u Sportskom žurnalu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Intervju za sport.ch
» sports.ru intervju
» Intervju u Daily Telegraph-u
» Intervju u ACE Tennis Magazine
» Intervju za Montenegro Family